Gezond en gelukkig leven

Hebben wij niet allemaal de wens om zo gezond en gelukkig mogelijk te leven? We willen energiek, scherp, fit en actief zijn. Maar ook blijven. Bovendien willen wij als we ouder worden er ook zo lang mogelijk jong en vitaal uitzien en voelen. Belangrijker nog, we willen vooral niet ziek worden en gezond blijven! Echter, wij willen ook genieten van het leven. Regelmatig brengt dit genieten ook factoren met zich mee die onze gezondheid negatief beïnvloeden.

Hoe doe ik dat?

Van jongs af aan heeft dit streven naar gezondheid, fitheid en vitaliteit mij, als oprichter van VitaGuard, altijd gefascineerd. Ik ben mij daarom al vroeg gaan verdiepen in hoe ik zo fit en gezond mogelijk ouder kan worden, maar toch ook van de geneugten des levens kan blijven genieten. In tegenstelling tot wat de meeste gezondheidsexperts propageren, streven naar 100% gezond leven, ben ik realistischer. Streef er naar om 80% of nog liever 90% van je dagelijks leven zo gezond mogelijk te leven. Maar indien je daar behoefte aan hebt, mag er ook best ruimte zijn om af en toe eens lekker te genieten van bijvoorbeeld een gebakje, pizza, wijntje, biertje of feestje. Het gaat om de uiteindelijke balans die je terug brengt!

Kennis

Toen ik na mijn studie vanuit Groningen verhuisde naar Amsterdam kreeg ik erg veel last van allerlei allergieën. Als gevolg daarvan ben ik mij nog verder gaan verdiepen in onze huidige leefstijl, voeding en welke invloeden er zijn op onze gezondheid. En nog belangrijker, welke voeding en voedingssupplementen kunnen ons helpen terug in balans te komen? In de afgelopen 20 jaar heb ik vele studies en boeken gelezen, met vele voedingsexperts, orthomoleculair therapeuten, apothekers en artsen gesproken en mij door hen laten adviseren.

Andere mensen helpen

Sinds jaren heb ik vele verschillende voedingssupplementen op mijzelf en anderen getest. In eerste instantie was dit mijn eigen interesse en passie. Echter, toen ik bij mij zelf langdurig positieve resultaten voor mijn gezondheid bemerkte van de gebruikte supplementen wilde ik zo veel mogelijk andere mensen om mij heen verder helpen hun dagelijkse gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

Hoe kunnen we nog meer mensen helpen?

Hoe mooi zou het zijn om niet alleen de mensen om ons heen, maar zo véél mogelijk mensen te kunnen ondersteunen bij hun dagelijkse gezondheid? Vanuit die gedachte zijn wij met veel enthousiasme VitaGuard gestart.

Door te kiezen voor VitaGuard kun jij altijd vertrouwen op:

Alles-in-één oplossing: Welke essentiële voedingsstoffen zijn nu écht belangrijk voor iedereen om elke dag te gebruiken als optimale basisondersteuning van je gezondheid?

Gemak: De ultieme dagelijkse basissuppletie in een handig dagelijks zakje in plaats van vele potjes.

Werkzaamheid: De werking van de voedingsstoffen moet wetenschappelijk bewezen zijn of op zijn minst veel onderzoeken hebben ondergaan die er sterk op wijzen dat het werkt.

Kwaliteit: De kwaliteit moet net als de opneembaarheid zeer hoog zijn.

Dosering: Doseringen die niet te hoog zijn maar wel zo hoog zodat ze ook effect hebben.

Onderzoek: Wij nemen jou het onderzoek uit handen en volgen altijd de laatste ontwikkelingen.

Aantrekkelijke prijs: Wij zullen altijd zorgen voor een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Wij van VitaGuard hopen ook jou langdurig te helpen met jouw dagelijkse gezondheid en vitaliteit. Elke dag weer!

Wij werken samen met een orthomoleculair voedingstherapeut. Voor vragen, informatie of opmerkingen kun je altijd een email sturen naar info@vitaguard.nl

Veel gezondheid toegewenst!

Victor de Lange (Founder)