1. Wat is VitaGuard Premium?

  VitaGuard Premium is een complete samenstelling van ruim 45 hoogwaardige essentiële voedingsstoffen in de juiste doseringen ter ondersteuning van je dagelijkse gezondheid. Een zeer professionele basissuppletie in hoge kwaliteit. Aangeboden per 5 supplementen in een handig dagelijks zakje. 30 zakjes per maandverpakking.

 2. Is VitaGuard Premium geschikt voor veganisten en vegetariërs?

  Ja, VitaGuard Premium maakt geen gebruik van dierlijke bronnen en is daarmee 100% Vegan en dus perfect geschikt voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs. Omdat men dan ook makkelijk tekorten oploopt van bijvoorbeeld B12, choline en ijzer zijn deze doseringen in VitaGuard Premium verhoogd.

 3. Is VitaGuard Premium vrij van allergenen?

  VitaGuard Premium is vrijwel geheel vrij van allergenen. Het is vrij van gluten, schaaldieren, eieren, vis, pinda, melk, noten, selderij, mosterd, sesamzaad, lupine en weekdieren. Er kan alleen een zeer geringe hoeveelheid soja aanwezig zijn. Verder is het GMO-vrij, en worden er geen synthetische kleur-, geur-, smaakstoffen en conserveermiddelen gebruikt.

 4. Hoe veilig is VitaGuard Premium?

  De productie van VitaGuard vindt grotendeels in Nederland plaats bij producenten die opereren onder de allerhoogste certificeringen in de industrie; GMP (Good Manufacturing Practice), FSSC22000 en HACCP.

 5. Wat is de kwaliteit van VitaGuard Premium?

  Wij gebruiken zo veel mogelijk voedingsstoffen in de hoogste kwaliteit, best opneembare vormen, en biologische beschikbaarheid.

 6. Vanaf welke leeftijd kan ik VitaGuard Premium gebruiken?

  VitaGuard Premium is geschikt voor alle leeftijden boven de 12 jaar oud.

 7. Kan ik VitaGuard Premium gebruiken in combinatie met medicijnen?

  Over het algemeen is VitaGuard Premium veilig te gebruiken in combinatie met medicijnen. Raadpleeg desalniettemin je arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik met medicijnen.

 8. Kan ik VitaGuard Premium gebruiken in combinatie met bloeddrukverlagende medicijnen?

  VitaGuard Premium bevat magnesium. Magnesium heeft een bloeddrukverlagend effect en kan het effect van bloeddrukverlagende medicatie versterken. Hierdoor is mogelijk minder medicatie nodig. Wij raden aan om je bloeddruk in de gaten te houden en indien nodig met je arts te overleggen om de medicatie aan te passen.
  Magnesium kan ook de opname van bètablokkers remmen indien deze gelijktijdig worden ingenomen. Daarom wordt geadviseerd om minimaal 2 uur te houden tussen de inname van bètablokkers en VitaGuard Premium.

 9. Kan ik VitaGuard Premium gebruiken in combinatie met bloedverdunners?

  VitaGuard Premium bevat 4 ingrediënten die in hogere doseringen de werking van bloedverdunners (Coumarine-derivaten) kunnen beïnvloeden. Omega 3-vetzuren, vitamine K, vitamine A en magnesium. De doseringen van de omega 3-vetzuren (600 mg) en vitamine K2 (38 mcg) in VitaGuard zijn veilig te gebruiken in combinatie met bloedverdunnende medicijnen. Negatieve effecten treden pas op bij hogere doseringen dan 5.000 mg omega 3-vetzuren en 100 mcg vitamine K.
  De inname van vitamine A kan mogelijk te hoog worden, vooral in combinatie met het eten van vitamine A rijke voeding zoals lever. Hou dit in de gaten of overleg met uw arts!
  Magnesium kan de opname van bloedverdunners remmen als zij gelijktijdig worden ingenomen. Wij adviseren je om minimaal 2 uur tussen de inname van bloedverdunners en het magnesium tablet in VitaGuard aan te houden.

 10. Hoe en wanneer neem ik VitaGuard Premium in?

  Wij adviseren om de inhoud van een daily pack (5 items) in te nemen met een glas water bij een maaltijd. Indien je moeite hebt met doorslikken, spoel dan eerst je mond, zodat er niets aan je droge gehemelte of tong kan blijven plakken. Gooi bij het doorslikken niet je hoofd achterover, dit maakt de opening bij je keel juist kleiner. Hou je hoofd gewoon rechtop of zelfs licht naar voren gebogen om het slikken makkelijker te maken. Indien ingenomen bij de avondmaaltijd, kan het zijn dat je vanwege de verhoogde energie moeilijker in slaap kunt komen. In dat geval raden wij aan VitaGuard eerder op de dag in te nemen.

 11. Kan ik VitaGuard Premium gebruiken indien ik zwanger ben of wil worden?

  Ja, ook dan is VitaGuard Premium prima te gebruiken. Juist in deze situatie is foliumzuur extra gewenst, en is in een gepaste dosering aanwezig. Let op! Om een te hoge inname van vitamine A te voorkomen is wel aangeraden om naast VitaGuard niet te veel andere voedingsstoffen met vitamine A in te nemen, zoals lever. Tijdens zwangerschap kan een te hoge inname van vitamine A schadelijk zijn voor het ongeboren kind.

 12. Wanneer ontvang ik VitaGuard?

  Nadat je je bestelling hebt geplaatst, kun je VitaGuard binnen 1 à 2 werkdagen thuis verwachten. Bij het jaarabonnement ontvang je ieder kwartaal automatisch 3 nieuwe maandverpakkingen.

 13. In welke landen wordt VitaGuard geleverd?

  VitaGuard producten zijn overal ter wereld te bestellen en worden ook wereldwijd geleverd. Voor landen buiten Nederland gelden uiteraard andere verzendkosten.

 14. Hoe weet ik dat mijn bestelling onderweg is?

  Je ontvangt een e-mail wanneer jouw bestelling verwerkt en klaar is voor verzending. Je kan het pakketje binnen 1 à 2 werkdagen op het afleveradres verwachten.

 15. Kan ik een bezorgmoment verwachten?

  Binnen Nederland worden onze producten met PostNL geleverd. Via track & trace is het pakket te volgen en ontvang je ook updates per mail over het bezorgmoment en aan te passen bezorgmogelijkheden.

 16. Kan ik VitaGuard retourneren?

  Na je aankoop heb je 14 dagen bedenktijd. Je kunt VitaGuard binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Wel op voorwaarde dat de verpakking ongeopend en in dezelfde staat is zoals je deze ontvangen hebt.Voor meer informatie ga naar Retourbeleid in het menu aan de onderkant van de website

 17. Welke betaalmogelijkheden zijn er?

  VitaGuard kan afgerekend worden met iDEAL, Visa, Mastercard, Maestro en Paypal.

 18. Hoe wordt mijn jaarabonnement afgerekend?

  Abonnementen kunnen via de verwerker van de abonnementen, Bold Subscriptions, alleen afgerekend worden per Credit Card. Na de eerste betaling wordt door middel van een automatische incasso per kwartaal € 117 (incl. btw) afgeschreven. Je abonnement is vrij opzegbaar na ieder kwartaal. Ook kun je het abonnement tot 2 maanden uitstellen.